miercuri, 13 octombrie 2010

Rezumat

Un trecut intunecos si necunoscut se inclina. Secretele incep sa fie dezvaluite. Adolescentii cu puteri speciale ies la iveala pt a salva lumea si afla ca…nu sunt singurii.

Adeline, o fata sensibila, cu un trecut total strain ei, dar care i se arata in minte de multe ori , ca niste strafulgereri incetosate, cu viziuni asupra viitorului si asupra trecutului uitat, se muta in Forks impreuna cu sora ei. Dar nu e singura. Stefan, un calator in timp plictisit de era sa, ce uraste cu desavarsire anul 2010 si toate facilitatile sale ”invechite”, este trimis intr-o misiune in Forks, sa o gaseasca pe fata ce a schimbat total cursul istoriei, acum exact 17 ani, si sa o aduca la seful lui.

Intr-o lume in care timpul este ceva atat de relativ si atat de simplu de parcurs, in care oamenii au puteri necunoscute lor, in care trecutul dureros si subru a unei fiinte poate schimba total scurgerea timpului, ca apoi sa fie sters definitiv si uitat, lucrurile niciodata nu raman obisnuite. Adeline si Stefan, dusmani inca din prima clipa, trateaza normalul cu paranormalul: intre certuri si ironii la greu, secretele se aduna si umbrele trecutului ies la lumina.

3 comentarii:

  1. Superb :x:x:X

    Ma bucur ca sunt prima care comenteaza :X

    Sublim :X Oricum ador tot ce scrii tu :x Ai un fel superb cand descrii fiecare lucru banal sau nu. Faci sa para chiar si caderea unei frunze un fenomen atat de complex. :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Deea:X:X:X:X
    Ma flatezi, ca de obicei. Sper sa iti placa in continuare. Kisses:X:X:*

    RăspundețiȘtergere